Skolor och Föreningar - se hit !

Vi vänder oss till föreningar, klasser och idrottslag som vill tjäna pengar. Vi säljer senap och ketchup av hög kvalitet. Vår senapsfabrik ligger i Kolmården. Där gör vi under mycket hemlighetsmakeri, och med hjälp av gamla recept, vår senap som är söt och god. Vi erbjuder en lättsåld produkt som många vill ha. Med ett bra slutpris och med stor marginal har ni stora möjliheter att tjäna mycket pengar till klubben.
Låt oss bli början till ert äventyr!

Vår senapsfabrik ligger i Kolmården i norra Östergötland. Under mycket hemlighetsmakeri och med gamla recept tar vi fram vår senap i olika smaker och konsistenser.Den kan vara slät,grov eller mittemellan. Eller mild och söt,stark och söt,stark och torr.
Vi har en senap för varje smak och varje matlagningstillfälle !
 Senap har sin naturliga del i vår 40 åriga tradition, inte minst vid jul. Men frågar du oss så passar den till mycket mer än julskinka och grillad korv. Den är perfekt som smaksättare i nästan  all matlagning och i olika dressingar. Pröva och lyckas, som vi bruka    säga!
* Ketchup finns i tre varianter :
* Vår vanliga söta fylliga omtyckta ketchup samt
* Mild curryketchup med en exotisk touche  
* Chiliketchup med eldig hetta
* Grillglaze ( låg salthalt och mindre olja)
 Till sommarens grillsäsong lanserar vi  en grillglaze som passar bra till 
att marinera   och smaksätta allt som kan grillas (kött,fisk,grönsaker) eller med lite yoghurt alt. Creme fraiche blandas till en smakrik kallsås  till grillat och sallader.

TJÄNA PENGAR ENKELT -SÄLJ NÅGOT SOM ALLA VILL HA!
Alla använder vi senap och ketchup. Ketchup använder, åtminstone  barnfamiljer, hela tiden, hela året. Senapen används mest till jul och till grillsäsongen. Dra nytta av det!
Förutom att sälja till grannar, släkt, vänner och arbetsplatser är vårt säljtips att vara med vid marknader, bazarer och varför inte sälja våra produkter i klubbens kiosk, toppen vid turneringar och cuper.
En stor fördel med att sälja våra olika boxar är att ni kan erbjuda kunden flera produkter i ett och flera alternativ Ni säljer alltså dubbelt så mycket - dubbelt så enkelt. 
Med ett bra pris och produkter av hög kvalitet, bäddar det för en försäljningssuccé. Vi vet!
Beställ det antal ni vill av valfri box till direktförsäljning alternativ använd vårt beställningsmaterial (skickas till kontaktpersonen).
Er förtjänst blir 40-50 kronor (ca 40% av utpriset) beroende på vald box.
5000 kronor i vinst vid försäljning av 100 boxar á 120 kronor/box.
Lättförtjänta pengar -  bra produkter!

 Tag kontakt med oss genom att skicka din intresseanmälan till oss via mail eller ring oss på 0768-10 63 00 så skickar vi omgående ovanstående försäljningsmaterial och beställninglistor så ni kan börja sälja och tjäna pengar till din förening/skola m.m.

Intresseanmälan !

VILLKOR
BESTÄLLNING
Kontaktperson, lagledare, lärare eller förälder kan ringa eller maila er beställning. Genom att klicka här kommer ni direkt till vårt beställningsformulär. 
BETALNING
Från och med leveransdatum har ni 30 dagars kredit. I övrigt har vi betalningsrutiner enligt gällande praxis.
FRAKT
Östgötasenap står för frakten vid leveransen, försäljningsgruppen bekostar eventuell returfrakt.

KONTAKTPERSON
Följande villkor krävs av gruppens kontaktperson;
Över 18 år
Tar personligt ansvar för gruppens betalningar till Östgöta Senap
Godkänner att kreditupplysning sker
Inga betalningsanmärkningar

LEVERANS
Vi kan leverera inom 14 arbetsdagar. Tänk dock på att vi har högtryck inför storhelger och ber er vara ute i så god tid som möjligt. Leveransdag och plats enligt överenskommelse. Vi levererar till en adress. Leverans sker på pall.
RETURRÄTT
Ni har 30 dagars returrätt på osålda artiklar. Returfrakten bekostas av försäljningsgruppen.