Östgöta Orginal Senap

    Östgöta Senap  är moderföretaget som har tillverkat senap i Östergötland sedan 1970 talet. Det började med 2 studenter som var missnöjda med den senap som stod till buds och då provade fram två sorter senap: en mild och söt och en sötstark. Dessa saluförs än idag som Östgöta Orginal efter orginalrecepten.Vi finns i ett flertal affärer i Norrköping och Linköping med omnejd.Säg till i din affär om du saknar vår senap på deras hyllor

Östgöta Gourmet

För att tillmötesgå senapsälskarnas behov och för att bredda senapens användningsområde som smakgivare har vi sedan 2014 arbetat med att utveckla och framställa en ny serie av senaper, senapssåser samt  ketchup i olika smaker och konsistenser, vilka vi saluför under namnet "Östgöta Gourmet". Dessa specialiteter kan du finna i delikatessaffärer, gårdsbutiker,charkdiskar samt på lokala marknader.Naturligtvis även i vår egen fabriksbutik på Polisvägen 5 B i Kolmården och vår E-butik.www.ostgotasenap.se/e-butik.

Bavaria Gourmet

Som  ett exclusivt komplement till våra senapsdelikatesser importerar vi även förstklassiga tryffelspecialiteter frånTyskland.
När du vill njuta av god mat och vill lyxa till det ibland,så kommer våra olika tryffelprodukter verkligen till pass.
Efter Mottot: Endast det bästa är gott nog.
Dessa produkter säljs endast i utvalda delikatessbutiker ,men också i vår E-shop som  

IMG_4438 IMG_4438

Vi är stödmedlem i 
SVENSKA KOCKARS FÖRENING
sektion Östergötland

Vårt företag är certifierat enligt 

IP  LIVSMEDEL-Standard